Θεραπεια με Κερατινη

Τι είναι η θεραπεία με κερατίνη

Η θεραπεία με κερατίνη αποτελεί μια ανατρεπτική μέθοδο για να αποκτήσετε λεία και ίσια μαλλιά, υγιή και λαμπερά με μεταξένια υφή. Η θεραπεία με κερατίνη ήρθε για να δώσει τέλος στο φριζάρισμα και να χαρίσει πλούσιο όγκο στα μαλλιά σας αλλά και να αναδομήσει την τρίχα σε βάθος χάρη στην ισχυρή δράση της δομικής πρωτεΐνης της κερατίνης και τα υπόλοιπα ευεργετικά συστατικά που περιλαμβάνει.

Τα μαλλιά μας καθημερινά φθείρονται σημαντικά από τον ήλιο, τη θερμότητα αλλά και χημικά συστατικά με αποτέλεσμα η κερατίνη που ήδη υπάρχει στον οργανισμό μας να καταστρέφεται και τα μαλλιά να γίνονται άτονα και θαμπά με ψαλίδα. Όμως χάρη στην επαναστατική τεχνολογία της θεραπείας με κερατίνη, μικρομόρια κερατίνης εισέρχονται στην τρίχα μέσω της θερμότητας και ενσωματώνονται με τη φυσική κερατίνη προστατεύοντας σημαντικά ακόμα και τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από ντεκαπάζ, συνεχείς βαφές και ανταύγειες.

Σε ποιούς τύπους μαλλιών ταιριάζει

Η θεραπεία με κερατίνη είναι κατάλληλη και για τα πιο σγουρά μαλλιά με εμφανή αποτελέσματά από την πρώτη κιόλας μέρα, που μπορούν να διαρκέσουν έως και έξι μήνες. Εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα καθώς η θεραπεία με κερατίνη μπορεί να σας απαλλάξει από το καθημερινό χρονοβόρο ίσιωμα και τις συχνές θεραπείες επανόρθωσης της τρίχας που σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχθούν βλαπτικές για τον οργανισμό και τα μαλλιά σας.

Πως εφαρμόζεται η θεραπεία κερατίνης στο Hair Saloon μας

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας συμπεριλαμβάνοντας εκείνα των Amazon και Nanokeratin System που φέρουν πιστοποιητικό γνησιότητας και διαμορφώνουμε τη θεραπεία με κερατίνη με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη ξεχωριστά. Επικοινωνήστε μαζί για να βρούμε ποια θεραπεία κερατίνης σας ταιριάζει.

Ο hair expert Άρης Καλαθάκης και η Creative Team of Hair Professionals πιστεύουν ότι τα οφέλη της θεραπείας με κερατίνη είναι πολλαπλά και τα αποτελέσματα των ευχαριστημένων πελατών ανά τον κόσμο επιβεβαιώνουν τον κανόνα