Χρωματα

ΜΥΣΤΗΡΙΟ (Χάλκινο)

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΥΣΤΗΡΙΟ (Χάλκινο)

Η σπανιότητά του στρέφει την προσοχή σε εκείνη που το επιλέγει και φανερώνει την τόλμη και την προσωπικότητά που διαθέτει για να υποστηρίξει το χαρακτηριστικό χρώμα αυτό. Δημιουργεί αυτήν την αρχέγονη αίσθηση της απαρχής και του άλυτου μυστηρίου που αυτοστιγμεί ξυπνάει την έντονη επιθυμία για ανακάλυψη. Σύμβολο μακροβιότητας και υπεροχής ξεχωρίζει για την ασυνήθιστή του όψη. Αντανακλά μέσα από τις μαγευτικές αντιφάσεις, που το διέπουν, την αρμονία της φύσης και παράλληλα τονίζει την ιδιαιτερότητα της ενότητας που πηγάζει μέσα από το ίδιο το άτομο.

Συνοδεύει τον παγκόσμιο πολιτισμό με την αρχέγονη γοητεία του από εφαρμογές, όπως στο χώρο της τέχνης της αρχιτεκτονικής και της μεταλλοτεχνίας, η γοητεία του χάλκινου χρώματος είναι απέραντη.

Διάρκεια: Χαμηλή (1,5 μήνας)

Απαιτούμενος Χρόνος:  Περίπου 1,5 ώρα *

Ιδανικό για: ‘’Oι τόνοι του χάλκινου δείχνουν υπέροχοι σε όλα τα μαλλιά εφόσον εφαρμοστούν σωστά‘’. Το χάλκινο χρώμα στα μαλλιά είναι μια μίξη απο κόκκινο και κίτρινο χρώμα. Επειδή δεν υπάρχει φυσικό τόνος στο χάλκινο, πρέπει να το δημιουργήσουμε. Η επιλογή του κατάλληλου μείγματος θα κάνει το δέρμα σας πιο φωτεινό και θα δώσει ζωή στα μαλλιά σας.

*Ο απαιτούμενος χρόνος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ξανθό)

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ξανθό)

Τα ξανθά μαλλιά μαγνητίζουν χωρίς προσπάθεια τα βλέμματα και αποπλανούν τον παρατηρητή με την πρώτη ματιά. Αδιαμφισβήτητα, έχουν αποτελέσει ανά τους αιώνες σύμβολο της θηλυκότητας και της δύναμης καθώς προσφέρουν ξεχωριστή ταυτότητα σε εκείνη που το προτιμά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η Μέριλιν Μονρό όπως και μοντέρνες γυναίκες με επιτυχίες στον διεθνή επιχειρηματικό και πολιτικό στίβο. Προβάλλουν τη νιότη, την ομορφιά και το σεξαπίλ και, από την άλλη πλευρά, έχουν συνδεθεί με την αθωότητα και την αγνότητα από τα παλαιά χρόνια έως τώρα.

Κολακεύουν αισθητά το χρώμα της επιδερμίδας, προσδίδοντάς της ένα πιο ανοιχτό και φρέσκο τόνο που αναδεικνύει αισθητά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Διάρκεια: Χαμηλή (2,5 μήνες)

Απαιτούμενος Χρόνος:  Περίπου  2 -3 ώρες*

Ιδανικό για: To διασκεδάζουν περισσότερο οι ξανθιές; Το σίγουρο είναι πως έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ. Το κλασικό ξανθό και η απόχρωση του μελιού έχουν ενωθεί σε δεκάδες αποχρώσεις που είναι στην τάση δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε τύπο δέρματος και μαλλιών να λάμψει.

*Ο απαιτούμενος χρόνος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών.

ΤΟΛΜΗ (Ροζ)

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟΛΜΗ (Ροζ)

Μία πρωτότυπη εικόνα που ισοδυναμεί με δήλωση τέτοια που αναπόφευκτα παραμένει και αποτυπώνεται βαθιά στη μνήμη. Το ροζ χρώμα αποτελεί επιλογή που φέρει στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, τη διασκέδαση και την παρόρμηση. Ανεβάζει τη διάθεση και αποπνέει τόλμη που διαπερνά τα τετριμμένα και καθιερωμένα όρια. Άλλοτε φέρνει στο νου την ανεμελιά, αλλά κάθε φορά προσθέτει ξεχωριστό χαρακτήρα στο σύνολο του στυλ της εμφάνισης καθώς δίνει απροκάλυπτα χρώμα και χαρακτήρα ακόμα και στο πιο μονότονο λουκ. Δημιουργεί ένα γοητευτικό παιχνίδι με το φως της ημέρας και η λάμψη του ξεχωρίζει τη νύχτα σαν ξωτικό.

Προσθέτει μία νότα αισιοδοξίας και χαράς στην καθημερινότητα.

Διάρκεια: Χαμηλή (1 – 6 εβδομάδες)

Απαιτούμενος Χρόνος: Περίπου 2 ώρες *

Ιδανικό για: ‘’ Το ροζ χρώμα θα συμπληρώσει τις αποχρώσεις στο πρόσωπό σας’’. Το ροζ χρώμα είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος ανάλογα απο το πόσο σκούρο ή ανοιχτό είναι.  Η παστέλ ροζ βαφή αναδεικνύει υπέροχα κάθε τόνο δέρματος.

*Ο απαιτούμενος χρόνος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών.